Yksinkertainen todistus:
koska olet täällä.

Usein unohdettu perusasia verkkomarkkinoinnissa on, että ilman liikennettä ei ole bisnestä verkossa! Sinä olet juuri nyt liikennettä eli yksi kävijöistä myyntisivullamme. Vaikka sisältösi olisi kuinka hyvä, jos et saa kävijöitä sen pariin, niin toiminta tyrehtyy pian. Tämä pätee lähes millä tahansa toimialalla.

Fiercer Media Oy hoitaa kampanjointisi kustannustehokkaasti ja tarvittaessa erittäin kohdistetusti, juuri oikeille, potentiaalisille asiakkaille.

Maailmantalouden merkit näyttävät nyt vaihteeksi alaspäin. Älä kuitenkaan lamaannu kuten niin moni tekee taantuman aikaan, vaan käytä markkinointibudjettisi järkevästi ja tehokkaasti. Parhaimmillaan hyvin toteutettu Internet-mainonta ”siirtää nollan paikkaa” verrattuna perinteisiin kanaviin. Huomaa, että moni ostaa Internetistä mainostilaa tai –näyttöjä ”perinteisesti”, kuten esimerkiksi printtilehdistä ostetaan näkyvyyttä. Tällä tavoin pääset kyllä rahoistasi eroon, mutta lopputulos ei todennäköisesti ole tavoitteiden mukainen. Massiivinen mainosnäyttömäärä geneeriselle yleisölle on harvoin oikea ratkaisu. Sen sijaan tarkkaan kohdistettu markkinointi ja analyyttisesti suunnitellut taktiset toimet saavat tehoa markkinointiisi: Oikea viesti, oikealle yleisölle.

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan organisaationne mahdollisuudet tulokselliseen mainontaan verkossa.

.Referenssiasiakkaamme löydät TÄÄLTÄ.


Unohda pään raapiminen ja pähkäily digitaalisen markkinoinnin kanssa. Kutsu ammattilainen apuun ja asiat etenevät 100% varmasti.

Fiercer Medialla on yhteensä noin 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista. Säästät sekä aikaa että kustannuksia, kun ulkoistat markkinointitoimet tai osan niistä ammattilaiselle.

Ei riskiä sinulle, sopimuksemme on koska tahansa joustavasti irtisanottavissa. Teemme lähtökohtaisesti jatkuvia verkkomarkkinoinnin toteutuksen sopimuksia, mutta tilanteen mukaan myös lyhytaikaisempaa projektityötä – ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.