On taas tullut aika hakea lisävahvuutta pieneen, mutta tehokkaaseen tiimiimme. Haemme Fiercer Medialle myynnin AMK-harjoittelijaa.

Edellisellä kerralla harjoittelijarekryssä kerroin itse yrityksen uunituoreena tulokkaana kokemuksiani Fiercer Medialla työskentelystä. Tällä kertaa ääneen päästetään marraskuusta asti harjoittelijana toiminut Riia Sillanpää.

Suoraa puhetta harkkarilta harkkarille!

Olen jo vähän perusopiskelijaa vanhempi viimeisen vuoden insinööriopiskelija. Opiskelin tradenomiksi viime vuosikymmenellä, jonka jälkeen tein töitä mm. display-mainonnan parissa. Nykyisiin opiskeluihin liittyvää, itselleni sopivaa työharjoittelupaikkaa etsin kauan. Halusin todella paikan, jossa viihdyn, eikä työ ole vaan välttämätön paha viikonloppuja odotellessa. Fiercer Median hakuilmoituksen löydettyäni kiinnostukseni heräsi. Surffailin nettisivuille, luin blogia ja ajattelin että tässä on nyt kyse jostain aidosta, täältä saan varmasti imettyä niin paljon tietoa ja osaamista kun vaan jaksan! Jaetaanhan pelkässä blogissa jo hirvittävästi omiin kokemuksiin perustuvaa, valmiiksi testattua ja pureskeltua arvokasta tietoa. Tein ja lähetin hakemuksen, pääsin juttelemaan Jannen kanssa – ja sain paikan!

Harjoittelijana osana tiimiä

Työskentely Fiercerillä on ollut kaikkea mitä odotin – ja paljon enemmän. Työkaverit ovat rentoja huipputyyppejä, kaikilla on omat vahvuutensa ja palaset toimivat hienosti yhdessä. Vahva ammattitaito on hankittu vuosien saatossa töitä tekemällä ja erilaisia ratkaisuja testailemalla, eikä sitä todellakaan haluta pantata vaan jakaa eteenpäin. Olen päässyt mukaan moniin erilaisiin projekteihin digimarkkinoinnin joka laidalta, oppinut todella paljon uutta ja kasvattanut ammatillista itsetuntoani. Vaikka olen “vain” harjoittelija, olen saanut juuri sopivasti vastuuta ja alusta asti minulla on ollut tunne siitä, että minuun työntekijänä luotetaan ja olen todella osa tiimiä. Vapaus päättää pitkälti itse omista aikatauluistaan on upeaa – iltaihmisenä eivät tuottavimmat tuntini todellakaan ole aamulla klo 8 alkaen.. Todennäköisesti ja toivottavasti jatkan työskentelyä Fiercerille myös harjoittelun loputtua, mahdollisesti insinöörityöni merkeissä.

Suosittelen todella Fiercer Mediaa harjoittelupaikkana. Myyntityöhön paloa tuntevalle riittänee paljon mielenkiintoisia haasteita jossa digimarkkinointiala tulee tutuksi kaikista näkökulmista. Harjoittelijalla on myös todellinen mahdollisuus tulla kuulluksi omaa työtään koskevissa asioissa – mitään ikiaikaista kaavaa tehdä asioita ei yrityksessä ole.

Hakemusta sisään siis!

Tässä siis ilmoitus avoimesta paikasta sekä hakuohjeet!

Oletko myyntihenkinen ja halukas työskentelemään osana pientä ja tehokasta tiimiämme? Fiercer Media etsii nyt tiimiinsä osaavaa ja innokasta myynnin harjoittelijaa, joka ei pelkää haasteita.

Myynnin harjoittelijana pääset seuraamaan läheltä digimarkkinointialan yrityksen toimintaa, sekä tekemään myyntiä sen monissa eri muodoissa (kylmäsoitot, olemassaolevien yhteystietojen, sekä vanhojen asiakkaiden kontaktointi).

Hakijalta odotamme: asiakaspalvelu- sekä myyntihenkeä, oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä kovaa halua päästä toteuttamaan itseään ja kasvamaan myynnin ammattilaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 27.2.2015 mennessä osoitteeseen
hanna.rautio@fiercermedia.fi